Keuzes.. op Lowlands 2011

Met nog 2 nachten te gaan tot Lowlands 2011 en de kriebels die beginnen te komen, ben ik toch in dilemma: welke bands wil ik graag zien, welke niet, hoe ga ik kiezen?!

De mix van DJ Sandeman is erg lekker inkomen http://eerstehulpbijplaatopnamen.blogspot.com/2011/08/rough-guide-to-lowlands-2011-ll11-by.html en natuurlijk zijn er via Spotify, 3voor12 en YouTube genoeg bronnen om muziek te luisteren en voor jezelf te bedenken welke bands de moeite waard zijn.

Maar toch, neem bijvoorbeeld de vrijdag op Lowlands. Nu Foster the People niet komen is de keuze voor de The Wombats makkelijk, lekker uptempo het festival beginnen in de Alpha tent. Maar dan begint het gedonder al. Destroyer zou ik graag willen zien, maar Graffiti6 is ook leuk.. en dan speelt Anna Calvi ook nog eens in de India tegelijkertijd en is het einde ver zoek. Waar ga ik dan voor??!!??!!

Gelukkig ben ik er niet alleen en is het fijn dat met z’n tweeën makkelijker kiezen is (ware het niet dat deze chica net zo’n ‘choice queen’ is als ik). Een ander geluk is dat ik een blog tegenkwam van Niels Aalberts die al een paar jaar tips geeft over waar heen te gaan op Lowlands: http://eerstehulpbijplaatopnamen.blogspot.com/search/label/lowlands. Erg leuke en goede tips als je het mij vraagt, scheelt mij ook weer wat werk om dit zelf op mijn blog te doen, thanks meneer Aalberts!

Toch maken lijstjes, het horen van de goede muziek de keuzes niet makkelijker. dEUS op vrijdag wil ik graag zien, maar ben ook erg benieuwd naar The Naked and Famous… en zo kan ik nog wel even doorgaan over keuzes te maken op Lowlands. Waar ik sowieso bij wil zijn is de comedytrain op zaterdagnacht in de Juliet. Dit is lachen/gieren/brullen, het hele publiek zingt en danst en de Juliet beweegt vrolijk mee. Zo zijn er ook een aantal bands waar ik in ieder geval bij wil zijn:
-De Jeugd van Tegenwoordig
-Edward Sharpe
-Friendly Fires
-Young The Giant
-Frank Turner
-Fink
-Jamie Woon
-Trentemoller
-Interpol

…en verder, laat ik het vooral lekker op z’n beloop, want daar is een festival toch ook voor: go with the flow!  Relaxen, genieten van de sfeer, de mensen, de optredens en (hopelijk) het zonnetje.

Ik heb er heel veel zin in & wens iedereen die gaat heel veel plezier!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s